ΑΛΛΑΓΕΣ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

 Έχετε κάθε δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε παραγγείλει επειδή δεν σας κάνει το νούμερο-οχι για αλλαγη σχεδιου κ μοντελου.. Για να αποφύγετε την πιθανότητα λάθους παραγγελίας σας επικοινωνουμε προσωπικα με καθε πελατη μαs κ τον βοηθαμε στην επιλογη του μεγεθουs κ σε οτι αλλο εχει απορια..
Εχετε το δικαίωμα αλλαγής στο νουμερο του σχεδιου η μπορείτε να μας ζητήσετε τα χρήματα σας πίσω μεσω e-banking(alpha,peiraios,εθνικη)..Σε αυτη την περιπτωση τα μεταφορικα τηs αλλαγηs τα χρεωνεται ο αγοραστηs.
Για να έχετε το δικαίωμα αλλαγής ενός προϊόντος πρέπει να τηρηθούν στο ακέραιο οι παρακάτω όροι:
 
1. Μας ενημερώνετε άμεσα σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή είτε μέσω mail είτε τηλεφωνικά. Η επικοινωνία μαζί μας δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης.
2. Το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να βρίσκεται ακριβώς στην ίδια κατάσταση με αυτή που σας τα παραδώσαμε χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης.
3. Το προϊόν πρέπει να έχει όλες τις ετικέτες και συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχε με την αγορά του προϊόντος, όπως και την συσκευασία (πχ κουτί παπουτσιών) που συνοδεύει αυτό.
Αν το προϊόν δεν πληρει τις παραπάνω προϋποθέσεις διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε το αίτημα επιστροφής σας.
O πελάτης δεν έχει το δικαίωμα να δοκιμάσει τα προϊόντα πριν υπογράψει ότι παρέλαβε το δέμα, αντίθετα πρέπει να παραλάβει το πακέτο και να γίνει η δοκιμή αργότερα. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν σας κάνει για οποιοδήποτε λόγω θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή μέσω mail και στην συνέχεια γίνεται συνεννόηση με την ταχυδρομική εταιρεία για να καθοριστεί η διεύθυνση και η ώρα παραλαβής του δέματος.
4. Τιμές 
Όλες οι τιμές των προϊόντων μας είναι υπολογισμένες σε ευρώ σε τιμεs σχεδον κοστουs!!!.. Το τελικο ποσο υποδεικνύεται κατά την διαδικασία της πληρωμής αν επιλεξετε το κουμπι "αγοραστε"μεσα απο τη σελιδα μαs η σαs το λεμε τηλεφωνικωs στην μεταξυ μαs επικοινωνια αν προτιμησετε να μαs καλεσετε.. 
Τα μεταφορικά έξοδα περιλαμβάνονται στην τιμή και ειναι
ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ 2019 . 
 Η nikesecretclub.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τις τιμές των προϊόντων της ανά πάσα στιγμή χωρίς να υπάρξει ειδοποίηση. Βέβαια σε περίπτωση τροποποίησης της τιμής οι πελάτες πάντα τιμολογούνται με την τιμή που ισχύει τη στιγμή της παραγγελίας.
5. Πνευματικά Δικαιώματα
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύεται από την διεθνή νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται λοιπόν ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση φωτογραφιών, σημάτων, λογοτύπων, banners, layouts, interface, γραφιστικών σχεδίων, διαφημιστικών ή προωθητικών ενεργειών. Η αντιγραφή των παραπάνω χωρίς την ρητή-έγγραφη συναίνεση της εταιρείας μας αποτελεί προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Η εταιρεία μας επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος σε περίπτωση παραβίασης-υποκλοπής της πνευματικής ιδιοκτησίας της και την διεκδίκηση κάθε ζημίας που θα προκληθεί από αυτήν.