ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε για εσάς την αρτιότερη, ταχύτερη, ασφαλέστερη και εντός των προσυμφωνημένων χρονικών παράδοση των προϊόντων που έχετε παραγγείλει τηλεφωνικα η μεσα απο την ιστοσελιδα μαs.
Η nikesecretclub.com συνεργάζεται με την ACS Courier που αναλαμβάνουν να παραδώσουν τα προϊόντα σας το συντομότερο δυνατό. TA ACS διαθέτουν ένα συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο καταστημάτων και συνεργατών σε όλη την Ελλάδα με σημεία διανομής ΠΑΝΤΟΥ εγγυώντας την γρήγορη και ασφαλή παράδοση των προϊόντων σας.
Όσες παραγγελίες υποβάλλονται μέχρι της 14:00 επεξεργάζονται από εμάς την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας καταχωρούνται την επόμενη εργάσιμη.
Αν κάνετε την παραγγελία σας το Σάββατο, αυτή θα περάσει στο στάδιο έγκρισης, ετοιμασίας και αποστολής τη Δευτέρα.
Κόστος

 Η παράδοση του δέματος σε 1-2 εργάσιμες μέρες είναι δωρεάν πανελλαδικά για ολεs τιs παραγγελίες εντοs Ελλαδοs !!    

Σε περιπτώσεις που το βάρος του δέματος υπερβαίνει το κανονικό (3 kg και πανω) τοτε το κοστοs αποστοληs παραμενει το ιδιο και οταν η πρόσβαση στο επιθυμητό μέρος παράδοσης είναι δύσκολη,η παραδοση θα γινεται απο το πλησιεστερο καταστημα τηs ACS στην περιοχη που διαμενει ο πελατηs μαs !!!

 

Χρόνος Παράδοσης

 Η παράδοση των προϊόντων είναι άμεσα διαθέσιμη κ διαρκεί 1-2 εργάσιμες ημέρες.
 Η διανομή των προϊόντων γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 09:00 έως 18:00.Οι παραδόσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν λόγω απεργιών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών ή εάν η επιθυμητή τοποθεσία είναι απομονωμένη.
Παραλαβή Προϊόντος
 Αν τα προϊόντα φτάσουν στον προορισμό που μας έχετε υποδείξει αλλά δεν υπάρχει κάποιο άτομο να παραλάβει το δέμα τότε ο διανομέας θα αφήσει ένα σημείωμα που θα σας προτρέπει να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρεία. Αν δεν υπάρξει ειδοποίηση μέσα στις επόμενες 5 εργάσιμες μέρες το δέμα επιστρέφει στο κατάστημα μας.Αν ο πελατηs δεν παραλαβει μεσα σε 5 ημερεs και το προιον επιστραφει,τοτε επιβαρυνεται με εξοδα αποστοληs 10 ευρω για να του αποσταλει.
Σας προτείνουμε για να αποφευχθεί η παραπάνω κατάσταση να επιλέγεται διευθύνσεις όπου πάντα θα υπάρχει κάποιος να παραλάβει το δέμα (π.χ. εργασιακός χώρος).
 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ